Zetaboards Completely Down?

Baldilocks

Fanatic
Joined
Jan 27, 2008
Messages
3,502
I'm sure they are working as hard as they can to get things restored.

HowardForums is also feeling the pinch. With 10.8 million posts and 800,000 users I am sure he is worried as well...

I know it HAS to suck though.
 

BlueIce65

Neophyte
Joined
Jun 1, 2008
Messages
9
Thanks heavens for this place. I just joined after googling to see what is going on with ZB.

Does anyone know why some of my members can get on the my forum and I can not?
 

Baldilocks

Fanatic
Joined
Jan 27, 2008
Messages
3,502
Yeah, it's coming back up slowly. All of the image files were hosted there and some of the other files as well.

It's still not 100%
 

Light

Aspirant
Joined
Jun 1, 2008
Messages
14
Jusy had a peek in on the zetaboard support forum... Brandon posted the following:
"All remaining domain name systems should be restored. It may take a few hours for your ISP to detect the changes. " HTH
Does that apply to both Invision and Zeta Boards?
 

Baldilocks

Fanatic
Joined
Jan 27, 2008
Messages
3,502
I hope you guys all get back online soon!!!

Oh and please don't stop coming here when your forums come back. :)
 

BlueIce65

Neophyte
Joined
Jun 1, 2008
Messages
9
My board was just converted to zeta a few days ago. I can't access anything on if or zb.

Thanks for the info, hope it works for me soon! I am having withdrawal from my site!
 

NLMOM

Aspirant
Joined
Jun 1, 2008
Messages
15
Invision and zeta are both suppose to be fully restored according to the support post by Brandon. The ISP thing is suppose to be the delay now :(
 

BlueIce65

Neophyte
Joined
Jun 1, 2008
Messages
9
I hope you guys all get back online soon!!!

Oh and please don't stop coming here when your forums come back. :)


I'll keep coming here, lots of great info here from what I can see...and god knows I need all the help I can get! lol
 

Light

Aspirant
Joined
Jun 1, 2008
Messages
14
I'll try to be active here. (Though if anyone sees my account on my the one site I'm on LOL)

So the ISP thing is the delay...I already missed the 50000 post hit the site I'm on...And some members have told me they can access the site..why is it always me:bonk:
 
Top