why my probords for not comming ?

Y2J

Enthusiast
Joined
Jul 18, 2013
Messages
152
i tried many times to create a probords forum but when i select "create" than site page will refreshed. plz any 1 help me. and if any1 free than create forum for me with my email id.
 

meetdilip

Tazmanian Master
Joined
Jul 21, 2010
Messages
6,675
Try smfnew or Icyboards. smfnew offer Dzinerstudio premium themes as well. And a sub domain like proboards.
 

HallofFamer

Habitué
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,332
You should try another free forum then, or probably use a shared host to start a forum you actually own. Proboards is not a good choice for serious admins, stay away from them unless you know its will be no more than a practice experience for you.
 

Y2J

Enthusiast
Joined
Jul 18, 2013
Messages
152
i am brother of y2j. he is very good at forums but i am new so i want to create forum from proboards than i will move to icyboards after some time i will move to ipb. will proboards give me database?
 

Darth_Apple

Adherent
Joined
Mar 23, 2013
Messages
268
No, Proboards unfortunately won't give you the database. They are notorious for making it very hard to move your forum from them, so you're much better off just avoiding them entirely.

I'd recommend icyboards personally. They are a MyBB host, and MyBB is a much more powerful platform than Proboards is. They will also give you your database for $20, and have fantastic uptime.
 

Y2J

Enthusiast
Joined
Jul 18, 2013
Messages
152
No, Proboards unfortunately won't give you the database. They are notorious for making it very hard to move your forum from them, so you're much better off just avoiding them entirely.

I'd recommend icyboards personally. They are a MyBB host, and MyBB is a much more powerful platform than Proboards is. They will also give you your database for $20, and have fantastic uptime.
thanks for your help my brother know how to create mybb forum for free can i get free host for my forum (created by me not icyboards) ? and can i rejuster .tk domain like paid domain ?
 

Darth_Apple

Adherent
Joined
Mar 23, 2013
Messages
268
What do you mean by "can i get free host for my forum (created by me not icyboards) ?"

You are the owner of your forum, not icyboards, so it will be your forum. Icyboards is simply the host for it. Also, although icyboards gives you a subdomain of icyboards.net by default, you can register your own domains and use them instead.
 

Y2J

Enthusiast
Joined
Jul 18, 2013
Messages
152
What do you mean by "can i get free host for my forum (created by me not icyboards) ?"

You are the owner of your forum, not icyboards, so it will be your forum. Icyboards is simply the host for it. Also, although icyboards gives you a subdomain of icyboards.net by default, you can register your own domains and use them instead.
i mean install forum on my computer and host it on free forum host.
 

meetdilip

Tazmanian Master
Joined
Jul 21, 2010
Messages
6,675
You can use a free host like 000webhost or x10hosting. But with free host there is a risk of account being suspended without notice. So take regular backups.

Also you need to install the script on the host, not on your computer.
 

Y2J

Enthusiast
Joined
Jul 18, 2013
Messages
152
thanks for help i have 1 question admin zone was hosted on invision free (free hosted site like zb) they are not allow deta backups than how can u transfered all deta to vb ?
 

meetdilip

Tazmanian Master
Joined
Jul 21, 2010
Messages
6,675
Only Sandman (admin) can answer this. May be at that time they allow it for a fee.
 

TrixieTang

Politically Incorrect
Joined
May 4, 2007
Messages
8,509
TAZ was never on Invision Free, it started on vBulletin (as vBadmins) and is still on vBulletin.
 

echo_off

Life is an illusion...
Joined
Mar 24, 2011
Messages
1,276
Christ your spelling, grammar and arrangement of words is terrible. I'm having trouble understanding what you are even saying. Remember, you're not on Facebook. You are on a forum asking help from professionals, so it might help if you spell like a professional. We're not asking for perfect grammar or spelling, just use full words and don't use text language, it's just awkward and hard to read when you don't use it.

Thanks,
Caelan.
 

Y2J

Enthusiast
Joined
Jul 18, 2013
Messages
152
ok sorry guys. y2j will ask some questions here.
 

PoetJC

⚧ Jacquii: Kween of Hearts ⚧
Joined
Jul 9, 2006
Messages
21,043
Christ your spelling, grammar and arrangement of words is terrible. I'm having trouble understanding what you are even saying. Remember, you're not on Facebook. You are on a forum asking help from professionals, so it might help if you spell like a professional. We're not asking for perfect grammar or spelling, just use full words and don't use text language, it's just awkward and hard to read when you don't use it.

Thanks,
Caelan.
Hmmm - I wasn't aware Christ was a TAZ member :daroldi:

Seriously though - I know what you're saying - but you gotta also remember that English isn't everyone's first language.

@Y2J -- I too am not understanding exactly what you need help with to be honest. If you're not fluent in English, you might consider using Google Translate to form your questions so that we can understand what you need.

Good luck ;)

J.
 
Top