I get all the **** luck.

Los

I have no home.
Joined
Jan 13, 2004
Messages
216
:mad:

First the initial upgrade sucks,
now I can't log into my admin cp.

I give up!!!

:nono:
 

Anonymous

Habitué
Joined
Jan 6, 2004
Messages
1,319
Los said:
:mad:

First the initial upgrade sucks,
now I can't log into my admin cp.

I give up!!!

:nono:

It's in /admincp now not /admin.

Did you note the change?
 

Los

I have no home.
Joined
Jan 13, 2004
Messages
216
yeah, I did.

I can't get in it though. :(

If I could just get inside the admincp...

:bonk:
 

Los

I have no home.
Joined
Jan 13, 2004
Messages
216
I think what happened was that I typed in /TRS3 in the slot where you place the domain where you want the cookies to go to or something to that effect.

:(
 

Wayne Luke

Tazmanian
Joined
Jan 6, 2004
Messages
5,791
There is a fix for that...

Go into your database via PHPMyAdmin.

In the Settings table look for the variable "cookiepath" and change it to '/'. Then search for the variable "cookiedomain" and empty it.

Then in the datastore table, delete the row labeled "options".

Then you will need to log into the Admin Control Panel twice.


Also you would get a lot better support on vBulletin.com if you mentioned these things there instead of simply saying "I can't log on, I think it is a cookie problem". Details and lots of them are the key to getting good support. The more you tell us, the easier it is to solve your problems.
 

Los

I have no home.
Joined
Jan 13, 2004
Messages
216
Wayne, you are the man. Thanks for everything!
 
Top