Resource icon

Add FontAwesome to your Forum Stats sidebar Box

  • Thread starter
  • Admin
  • #1

Lisa

Chaotically Proportional
Joined
Jan 6, 2004
Messages
27,514
Morganna submitted a new resource:

Add FontAwesome to your Forum Stats sidebar Box - Make your Forum Stats stand out a bit more

Instead of having the plain forum stats box, I decided to change one up a bit - and ended up with this:-

View attachment 35559



So thought, in case any one fancied doing something like this, I'd share what I did.

First, open your ACP, go to styles and open the forum_list template and find:-
Code:
<dl class="discussionCount"><dt>{xen:phrase discussions}:</dt>
                        <dd>{xen:number $boardTotals.discussions}</dd></dl>
                    <dl...
Read more about this resource...
 

Phillip

The Priest
Joined
Aug 28, 2013
Messages
4,531
I get all of them but fa fa-user-plus. I've tried to change it around and still nothing.
 
  • Thread starter
  • Admin
  • #5

Lisa

Chaotically Proportional
Joined
Jan 6, 2004
Messages
27,514
Doesn't look like you've added the CSS to EXTRA.
 
  • Thread starter
  • Admin
  • #7

Lisa

Chaotically Proportional
Joined
Jan 6, 2004
Messages
27,514
But you've edited the code and removed part of it since they don't show as being fa-2x on the sidebar.
 

Phillip

The Priest
Joined
Aug 28, 2013
Messages
4,531
Still doesn't work. All the code was there it still doesn't show the latest member on there.
 
  • Thread starter
  • Admin
  • #9

Lisa

Chaotically Proportional
Joined
Jan 6, 2004
Messages
27,514
Still doesn't work. All the code was there it still doesn't show the latest member on there.
I can't see any reason why it wouldn't work for you, unless you've done something wrong with the code :)
 

Phillip

The Priest
Joined
Aug 28, 2013
Messages
4,531
I've copied and pasted the code as you posted on here. I changed it all back (after you said something) and still doesn't work for me.
 

Lisa

Chaotically Proportional
Joined
Jan 6, 2004
Messages
27,514
I see you have an extra row in your stats box for Most Online Users - the code could possibly have been changed which would result it in not working. Without being inside the template and looking, I really can't say.
 

Phillip

The Priest
Joined
Aug 28, 2013
Messages
4,531
I see you have an extra row in your stats box for Most Online Users - the code could possibly have been changed which would result it in not working. Without being inside the template and looking, I really can't say.
Even disabling the add-on for Most Online Users...still doesn't work.
 

Lisa

Chaotically Proportional
Joined
Jan 6, 2004
Messages
27,514
Unfortunately, I've gone as far as I can without being in the template and looking. The code works - I've just tested it again.
 

Russ

Administrator
Joined
Oct 20, 2011
Messages
1,285
Phillip you're running FA 4.2.0, you'll need to upgrade that to the latest(4.3.0)
 

r3v0lution

Enthusiast
Joined
Nov 7, 2015
Messages
135
Morganna Can this be accomplished in WF?? I can't seem to make any change whatsoever... :(


edit**** N/M ---- I found the correct WF template...
 
Last edited:
Top