Chit Chat Drop In Here To Discuss Whatever You Want.

View Poll Results: what router brand do you use?
NETGEAR 11 44.00%
AMPED WIRELESS! 0 0%
Cisco Linksys 8 32.00%
Cisco 2 8.00%
TP-Link 2 8.00%
D-Link 4 16.00%
Juniper 0 0%
Zyxel 0 0%
HP 0 0%
Brocade 0 0%
Rosewill 0 0%
Asus 1 4.00%
Buffalo 0 0%
Other (Please specify) 5 20.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 25. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools

  #1  
Old 04-25-2012, 08:49 AM
pinkiepie's Avatar
pinkiepie pinkiepie is offline
Tazmanian
 
Real Name: Lilly
Join Date: Feb 2012
Admin Experience: Advanced
Posts: 108
pinkiepie will become famous soon enough
Default what router brand do you use?
what router brand do you use?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-25-2012, 09:00 AM
LeadCrow's Avatar
LeadCrow LeadCrow is offline
Apocalypse Admin
 
Join Date: Jun 2008
Admin Experience: Advanced
Posts: 3,679
LeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond reputeLeadCrow has a reputation beyond repute
Default
Not that I think brands matters next to capabilities, but I'm somewhat partial to D-Link. Not having heard of nearly all those other ones also contributed.
__________________
"It's better to be a lion for a day than a sheep all your life"
Reply With Quote
  #3  
Old 04-25-2012, 09:29 AM
JJUK JJUK is offline
TAZ Regular
 
Real Name: JJ
Join Date: Aug 2008
Admin Experience: Beginner
Location: United Kingdom
Posts: 79
JJUK is on a distinguished road
Default
I use D-Link but with DD-WRT firmware.
__________________
CutURL.co.uk - Free Short URL Service.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-25-2012, 09:42 AM
tayek1967 tayek1967 is offline
TAZ Rookie
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 8
tayek1967 is on a distinguished road
Default
I use D-link. thanks.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-25-2012, 12:42 PM
Katana00 Katana00 is offline
TAZ Regular
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 66
Katana00 is on a distinguished road
Default
I use linksys but it doesn't matter to me. Just the performance.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-28-2012, 06:39 AM
Anathema_Sit's Avatar
Anathema_Sit Anathema_Sit is offline
Tazmanian
 
Real Name: Michael
Join Date: Apr 2012
Admin Experience: Intermediate
Location: Exiled on the Third Planet from the Sun
Posts: 148
Anathema_Sit is just really niceAnathema_Sit is just really nice
Default
I use D-Link. I like it. Why try someting new when I am satisfied with what I have.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-28-2012, 11:17 AM
Creaky's Avatar
Creaky Creaky is offline
Tazmanian
 
Real Name: ???
Join Date: Feb 2010
Admin Experience: Intermediate
Location: London
Posts: 104
Creaky is a jewel in the rough
Default
Netgear, never had any problems with them so stick with them
__________________
ConsoleVideoGamer
Reply With Quote
  #8  
Old 04-28-2012, 11:20 AM
AzhriaLilu's Avatar
AzhriaLilu AzhriaLilu is offline
Tazmanian
 
Join Date: Feb 2004
Admin Experience: Guru
Posts: 11,109
AzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond reputeAzhriaLilu has a reputation beyond repute
Default
Ubiquiti AirRouter - it does the job it was purchased for
Reply With Quote
  #9  
Old 04-29-2012, 12:07 PM
Numenorean7's Avatar
Numenorean7 Numenorean7 is offline
Tazmanian
 
Real Name: Numenorean7
Join Date: May 2009
Admin Experience: Advanced
Location: Quebec, Canada
Posts: 179
Numenorean7 is a jewel in the rough
Default
DD-wrt owns.

I'm currently using a Netgear.
Reply With Quote
  #10  
Old 05-01-2012, 03:21 PM
arma358's Avatar
arma358 arma358 is offline
I am me.
 
Real Name: Zachary
Join Date: Jul 2008
Admin Experience: Intermediate
Location: Western PA
Age: 21
Posts: 85
arma358 has a spectacular aura about
Default
I currently used Linksys with DD-WRT installed. Very great firmware, IMO.
Reply With Quote
  #11  
Old 05-05-2012, 01:51 AM
SticKer SticKer is offline
TAZ Rookie
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 8
SticKer is on a distinguished road
Default
I use Netgear which I purchased couple of years back and it still works great. Never had a problem with it.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-06-2012, 12:58 AM
pinkiepie's Avatar
pinkiepie pinkiepie is offline
Tazmanian
 
Real Name: Lilly
Join Date: Feb 2012
Admin Experience: Advanced
Posts: 108
pinkiepie will become famous soon enough
Default
But nobody has heard of AMPED WIRELESS!! though??? They make routers with hardcore coverage!




this is the router I'm gonna get!!

it has 10,000 sq ft coverage!
Reply With Quote
  #13  
Old 05-07-2012, 05:59 AM
DTPGaming DTPGaming is offline
TAZ Rookie
 
Real Name: ????
Join Date: Apr 2012
Posts: 13
DTPGaming is on a distinguished road
Default
i run the cisco linksys...and i live in the boonies so connection sux..lol...
Reply With Quote
  #14  
Old 05-07-2012, 06:12 AM
biohazardlnf's Avatar
biohazardlnf biohazardlnf is offline
TAZ Rookie
 
Real Name: leroy
Join Date: May 2012
Admin Experience: Beginner
Location: Hidden Summit village
Posts: 10
biohazardlnf is on a distinguished road
Default
I'am currently using 2wire
Reply With Quote
  #15  
Old 05-09-2012, 01:14 PM
complexity complexity is offline
TAZ Rookie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 16
complexity is on a distinguished road
Default
Always used Netgear, had no problems with them.
Reply With Quote
  #16  
Old 05-09-2012, 01:47 PM
MarkR's Avatar
MarkR MarkR is offline
Tazmanian
 
Real Name: Mark
Join Date: Dec 2008
Admin Experience: Advanced
Location: Canada
Posts: 593
MarkR is a name known to allMarkR is a name known to allMarkR is a name known to allMarkR is a name known to all
Default
Our home router and firewall is Cisco. Cisco produces nothing but the best networking equipment.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-30-2012, 03:43 PM
pinkiepie's Avatar
pinkiepie pinkiepie is offline
Tazmanian
 
Real Name: Lilly
Join Date: Feb 2012
Admin Experience: Advanced
Posts: 108
pinkiepie will become famous soon enough
Default
I just got an AMPED WIRELESS!!!! access point and it's HARDCORE COVERAGE!!!!! really i can watch HD youtube videos with very little buffering from 175 feet away!!!!
Reply With Quote
  #18  
Old 10-30-2012, 05:51 PM
adbrad's Avatar
adbrad adbrad is offline
Tazmanian
 
Join Date: Jun 2010
Admin Experience: Beginner
Posts: 1,161
adbrad is a jewel in the rough
Default
i use what ever my isp provides not sure what make it is, it was a netgear but they have recently sent me a new one when i moved to fibre optic.
Reply With Quote
  #19  
Old 10-30-2012, 06:48 PM
Wayne Luke's Avatar
Wayne Luke Wayne Luke is offline
Tazmanian
 
Join Date: Jan 2004
Admin Experience: Guru
Location: Southern California
Posts: 2,897
Wayne Luke is a name known to allWayne Luke is a name known to allWayne Luke is a name known to allWayne Luke is a name known to allWayne Luke is a name known to all
Default
I have a Motorola router provided by my provider. Needed for their Docsis-3 network. Inside the home, I have 3 Netgear Routers and Switches. Upstairs and downstairs wireless plus an ethernet gigabit switch for the entertainment system.
Reply With Quote
  #20  
Old 10-31-2012, 01:24 AM
Verror Verror is offline
TAZ Rookie
 
Join Date: Oct 2012
Admin Experience: Advanced
Location: AUS
Posts: 17
Verror is on a distinguished road
Default
I recently swapped to Cisco after using Netgear for a few years.

Last edited by Verror; 10-31-2012 at 01:35 AM..
Reply With Quote
Reply

  Admin Zone Forums > TAZ Community Zone > Chit Chat





Currently Active Users Viewing this Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why does my router kick random computers off? zerugaze Internet and Technology 0 02-23-2009 06:48 PM
2 Servers Behind a Router Hawnted Servers and Hosting 5 07-05-2007 10:51 PM
Voyager 205 ASDL Router Jimbob1989 Servers and Hosting 1 11-08-2004 05:40 PM


 

All times are GMT -4. The time now is 08:04 AM.


Powered by: vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Page generated in 0.09286594 seconds with 17 queries
The Admin Zone © copyright 2003-2014 All Rights Reserved. Content published on The Admin Zone requires permission for reprint.